Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi.

I le avea ai ma se tagata fou i le mamanu laupapa PCB, o le a le tomua malamalama e tatau ona e iloa?

I le avea ai ma se tagata fou i le mamanu laupapa PCB, o le a le tomua malamalama e tatau ona e iloa?Tali:

1. Fa'atonuga o uaea: O le fa'atulagaina o vaega e tatau ona tutusa lelei ma le fa'asologa o ata.E fetaui lelei le fa'atonuga o uaea ma le fa'asologa o le fa'asologa.E masani ona manaʻomia le faʻatinoina o faʻasologa eseese i luga o le uʻamea i le taimi o le gaosiga.

2. O le faʻatulagaina o vaega e tatau ona talafeagai ma tutusa, ma taumafai ia faʻalelei ma matagofie.

3. Fa'atūina o fa'atete'e ma diodes: va'alele ma tu'usa'o: (1) Fa'asa'oloto: A la'ititi le aofa'i o vaega ta'avale ma tele le lapopo'a o le laupapa, e masani lava ona mafolafola.(2) Tusa'o: Pe a tele le numera o vaega matagaluega ma laʻititi le lapopoa o le laupapa matagaluega, e masani lava i luga, ma o le va i le va o pads e lua e masani lava 1 i le 210 inisi.

4. Tuu le potentiometer,
Le mataupu faavae o le nofoa IC: (1) Potentiometer: Pe a mamanuina le potentiometer, o le taimi nei e tatau ona faateleina pe a fetuunai le potentiometer i le uati.E tatau ona tuʻu le potentiometer i le fausaga o le masini atoa ma le faʻatulagaina o manaʻoga o le laulau, i le mamao e mafai ai i luga o le pito o le laupapa, ma e tatau ona liliu le au i fafo.(2) nofoa IC: I le tulaga o le faaaogaina o le nofoa IC, e tatau ona gauai faapitoa pe o le itu o le tulaga tootoo i luga o le nofoa IC e saʻo, ma pe saʻo pine IC.

5. Fa'atulagaina o fa'amau e ulufale mai ma fafo: (1) O fa'amau e lua e talafeagai e le tatau ona lapopoa tele, masani e tusa ma le 2 i le 310 inisi.(2) O le ulufale ma le ulufafo e tatau ona faʻatumauina i le 1 i le 2 itu i le tele e mafai ai, ma e le tatau ona faʻaeseese.

6. Pe a mamanuina le ata o le uaea, ia gauai atu i le faasologa o pine ma le va o vaega e tatau ona talafeagai.

7. I lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le faʻatinoga o manaʻoga o le matagaluega, e tatau ona talafeagai le mamanu, e tatau ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le uaea i fafo, ma e tatau ona taʻavale uaea e tusa ai ma manaʻoga.

8. Pe a mamanuina le ata o le uaea, ia faaitiitia le uaea ma taumafai e faapuupuu ma manino ia laina.

9. O le lautele o le laina fa'amau ma le va o laina e tatau ona feololo.O le va i le va o pads e lua o le capacitor e tatau ona latalata i le avanoa o le capacitor taʻitaʻia.

10. O le mamanu e tatau ona faia i se faasologa patino, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le agavale i le taumatau, mai luga i lalo.

https://www.xdwlelectronic.com/one-stop-oem-pcb-assembly-with-smt-and-dip-service-product/

 


Taimi meli: Apr-17-2023