Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi.

Talosaga fa'atatau ile PCBA

Folasaga
O oloa 3C e pei o komepiuta ma oloa faʻapitoa, oloa fesoʻotaʻiga ma mea faʻaeletonika faʻatau o le faʻaoga autu o le PCB.E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Consumer Electronics Association (CEA), o le a oʻo atu le faʻatauga o mea tau eletise i le lalolagi atoa i le US $ 964 piliona i le 2011, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 10%.Ole fuainumera ole 2011 na latalata ile $1 trillion.E tusa ai ma le CEA, o le tele o manaoga e sau mai telefoni feaveaʻi ma komepiuta api, ma isi oloa e faʻatau tele e aofia ai mea pueata numera, LCD TV ma isi oloa.
telefoni atamai
E tusa ai ma le lipoti lata mai o suʻesuʻega maketi na tuʻuina mai e Maketi ma Maketi, o le maketi telefoni feaveaʻi a le lalolagi o le a faʻateleina i le US $ 341.4 piliona i le 2015, lea o le a oʻo atu ai le faʻatau atu o smartphones i le US $ 258.9 piliona, e tusa ma le 76% o le aofaʻi o tupe maua a le kamupani. maketi telefoni feaveai atoa;a'o Apple o le a nofoia le maketi telefoni feavea'i i le lalolagi atoa ma le 26% sea maketi.
iPhone 4PCBfa'aaogaina So'o se Layer HDI laupapa, so'o se laulau fa'apipi'i feso'ota'iga maualuga.Ina ia fetaui uma tupe meataalo i luma ma tua o le iPhone 4 i totonu o se vaega laʻititi PCB, o le Soʻo se Layer HDI laupapa e faʻaaogaina e aloese ai mai le faʻaumatia o avanoa e mafua mai i le seevae poʻo le viliina, ma ia ausia le faʻamoemoe o le faʻatinoina. i luga o so'o se laulau.
laulau pa'i
Faatasi ai ma le lauiloa o le iPhone ma le iPad i le lalolagi atoa ma le lauiloa o le tele-touch applications, ua valoia o le tulaga o le pulea o le paʻi o le a avea ma isi galu o le tuputupu ae o avetaavale mo laupapa vaivai.O lo'o fa'amoemoeina e le DisplaySearch fa'amomoli o lau pa'i e mana'omia mo papama'a e o'o atu i le 260 miliona iunite i le 2016, o se si'itaga e 333% mai le 2011.

komepiuta
E tusa ai ma le au suʻesuʻe a Gartner, o komepiuta api na avea ma afi tuputupu aʻe o le maketi PC i le lima tausaga talu ai, ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e toetoe lava 40%.Faʻavae i luga o faʻamoemoega o le faʻavaivaia o manaʻoga mo komepiuta api, ua valoia e Gartner o le a oʻo atu i le lalolagi atoa PC uta i le 387.8 miliona iunite i le 2011 ma le 440.6 miliona iunite i le 2012, o le 13.6 pasene faʻaopoopoga i luga o le 2011. Faʻatau atu o komepiuta feaveaʻi, e aofia ai ma papa, o le a oʻo atu i le $ 220 piliona i totonu. 2011, ma faʻatau atu o komepiuta komepiuta o le a paʻu i le $ 96 piliona i le 2011, ma aumaia le aofaʻi o PC faʻatau atu i le $ 316 piliona, fai mai le CEA.
O le iPad 2 na tatalaina aloaia i le aso 3 o Mati, 2011, ma o le a faʻaaogaina le 4th-order Soʻo se Layer HDI i le faagasologa o le PCB.O so'o se Layer HDI na fa'aaogaina e Apple iPhone 4 ma le iPad 2 o le a fa'aosoina ai le fa'atupuina o pisinisi.O lo'o fa'amoemoeina o so'o se Layer HDI o le a fa'aogaina i le tele ma le tele o telefoni fe'avea'i maualuluga ma komepiuta papalama i le lumana'i.
e-tusi
E tusa ai ma le DIGITIMES Research, e tatau ona oʻo atu i le 28 miliona iunite i le 2013, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 386% mai le 2008 i le 2013. E tusa ai ma le auʻiliʻiliga, e oʻo atu i le 2013, o le a oʻo atu le maketi e-tusi a le lalolagi. 3 piliona tala Amerika.Le mamanu mamanu o laupapa PCB mo e-tusi: muamua, o le numera o layers e manaomia e faateleina;lona lua, tauaso ma tanumia e ala i tekinolosi e manaomia;lona tolu, e manaʻomia le PCB substrates talafeagai mo faailoilo maualuga.

mea pueata faafuainumera
O le gaosiga o mea pueata numera o le a amata ona faʻaletonu i le 2014 aʻo faʻatumauina le maketi, o le tala lea a ISuppli.O uta o loʻo faʻamoemoe e paʻu i lalo i le 0.6 pasene i le 135.4 miliona iunite i le 2014, faʻatasi ai ma mea puʻeata numera maualalo o loʻo feagai ma tauvaga malosi mai telefoni feaveaʻi.Ae o loʻo i ai pea nisi o vaega o le alamanuia e mafai ona vaʻaia le tuputupu aʻe, e pei o mea puʻeata faʻamalamalamaga maualuga (HD), mea puʻeata 3D i le lumanaʻi, ma mea puʻeata pito i luga e pei o mea pueata faʻataʻitaʻi mata tasi-lens (DSLRs).O isi vaega o le tuputupu aʻe mo mea pueata numera e aofia ai le tuʻufaʻatasia o foliga e pei o le GPS ma le Wi-Fi, faʻateleina lo latou lalelei ma gafatia mo le faʻaoga i aso uma.Faʻamalosia le faʻaleleia atili o le maketi FPC, o le mea moni, soʻo se mea manifinifi, mama ma laiti mea faʻaeletoroni o loʻo i ai se manaʻoga malosi mo FPCs.
TV LCD
Ua valoia e le kamupani su'esu'e maketi o le DisplaySearch o le a o'o atu i le 215 miliona iunite i le 2011, o le si'itia lea o le 13% i lea tausaga ma lea tausaga.I le 2011, aʻo faasolosolo malie ona suia e le au gaosi le moli tua o le LCD TV, o le a faasolosolo malie lava ona avea le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻatekonolosi i luga o le faʻaogaina o le vevela o le LED: 1. Faʻafefe maualuga le vevela, faʻamalo vevela substrate ma fua saʻo;2. Fa'atonu laina sa'o Sa'o, fa'apipi'i u'amea maualuga;3. Fa'aaogā lithography moli samasama e fai ai mea manifinifi-tifi sima fa'a'avevela substrates e fa'aleleia ai le mana maualuga o le LED.

moli LED
Na faailoa mai e le au suʻesuʻe suʻesuʻe o le DIGITIMES e faapea, o le tali atu i le faʻasaina o le gaosiga ma le faʻatau atu o moli moli i le 2012, o le utaina o matauila LED o le a tupu tele i le 2011, ma o le tau o le gaosiga e tusa ma le 8 piliona US tala.Faʻavaeina e mea taua e pei o le faʻatinoina o faiga faʻavae fesoasoani mo oloa lanu meamata e pei o moli LED, ma le maualuga o le naunau o faleoloa, faleoloa ma fale gaosi oloa e suitulaga ia i latou i moli LED, o le faʻaogaina o le maketi o le moli o le LED i le lalolagi i tulaga o le tau o oloa. se avanoa sili e sili atu i le 10%.O moli LED, lea na alu ese i le 2011, o le a mautinoa lava le faʻateleina o le manaʻoga mo mea faʻapipiʻi alumini.
moli LED

 


Taimi meli: Feb-27-2023