Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi.

o le a le pcb i mea tau eletise

Mo mea fa'aeletonika fa'aonaponei, o laupapa fa'asalalau lolomi (PCBs) ua avea ma vaega taua o le fa'asologa o mamanu.O nei laupapa ta'avale lanu meamata lanu meamata e nafa ma le fa'afeso'ota'i vaega eseese uma o se masini fa'aeletoroni ma fai se sao taua i lona fa'atinoga atoa.

E pei ona taʻu mai e le igoa, o le PCB o se laupapa faʻasalalau faʻatasi ma faʻasalalauga lolomi.O lo'o aofia ai fa'alava 'apa kopa ma isi mea fa'aulu e fa'apipi'iina i le va o fa'alava o mea e le fa'aaogaina e pei o le fiberglass.O nei laulau e fa'apipi'i i ni fa'ata'ita'iga fa'apitoa e mafai ai ona alu atu le eletise i totonu o le laupapa.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaaogaina o PCB o loʻo latou tuʻuina atu se tulaga o le tumau ma le saʻo e le faʻatusalia e isi auala uaea.Talu ai o lo'o lolomi ia ta'avale i luga o le laupapa ma le sa'o tele, e itiiti lava le avanoa mo mea sese i tulaga o feso'ota'iga eletise i le va o vaega.

E le gata i lea, o PCB e matua'i fetuutuuna'i ma e mafai ona mamanuina e fetaui ma toetoe lava o so'o se foliga po'o le lapopoa, lea e taua tele mo mea fa'aonaponei fa'aonaponei ua fa'atuputeleina fa'apipi'i ma feavea'i.O lenei fetuutuunai o lona uiga e mafai ona faʻaogaina PCB i mea uma mai masini fale atamai i masini faʻafomaʻi.

Ioe, e pei o soʻo se isi vaega o se masini faaeletonika, e manaʻomia e le PCB le tausiga lelei ma le tausiga.I le aluga o taimi, e mafai ona faaleagaina pe pala, ma mafua ai ona faaletonu le masini pe taofia atoa le galue.O le mea lea e taua ai mo tagata taʻitoʻatasi ma pisinisi ona teu faʻafaigaluega i PCB maualuga ma asiasia i latou i taimi uma ma sui pe a manaʻomia.

Aotelega, e manino lava o PCBs faia se sao taua i le mamanu ma galuega o faaonaponei faaeletonika.Mai le fa'afeso'ota'i vaega i le fa'amautinoaina o le alu pea o le eletise, o se vaega taua o tekinolosi o lo'o siomia ai i tatou.Aʻo faʻaauau pea ona alualu i luma tekinolosi, o le a manaia le vaʻai pe faʻafefea ona faʻaleleia ma fetuunai PCB e faʻafetaui ai le suiga o manaʻoga o le alamanuia.

I se aotelega, o PCB o se vaega taua o mea tau eletise faʻaonapo nei.Latou te tuʻuina atu le saʻo ma le tumau e le faʻatusalia e isi auala uaea ma e lelei mo le tele o ituaiga masini ma faʻaoga.A'o latou mana'omia le tausiga lelei ma le tausiga, e mautinoa lava o le a fa'aauau pea ona faia e PCB se sao taua i le fa'atulagaina o tekonolosi i le lumana'i.

Kesi fa'ainisinia PCBA


Taimi meli: Iuni-12-2023